Стали відомі подробиці ДТП у Рівному, в якій постраждав мотоцикліст (ФОТО)

Ми вчора писали про те, що на перехресті вулиць Чорновола і Драгоманова сталася ДТП. До поліції про це повідомили о пів на другу дня лікарі «швидкої».

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 30-річний мешканець села Тур Волинської області, керуючи автомобілем «Citroen Berlingo», здійснюючи маневр повороту ліворуч, не надав переваги у русі мотоциклу «Viper ZS125J» під керуванням 41-річного жителя села Зоря Рівненського району. Унаслідок удару мотоцикліст на смузі зустрічного руху зіткнувся з автомобілем «Daewoo Lanos», під керуванням 33-річного рівнянина, який зупинився перед перехрестям на вулиці Драгоманова. Мотоцикл відкинуло на тротуар, водія двоколісного з переломом ключиці та забоями м’яких тканин голови госпіталізували до Рівненської центральної міської лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження середньої тяжкості, поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, - повідомляють з відділу комунікації поліції Рівненської області.

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень