«Сьогодні я вступаю в партію ОПЗЖ»: Оксана Марченко повідомила, що йде політику та пообіцяла Зеленському помсту (ВІДЕО)

Марченко поклала Зеленського у політичну труну та оголосила себе та Медведчука «майбутнім України»

Дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко записала відеозвернення у відповідь на санкції, які проти подружжя запровадила Рада нацбезпеки.

Зокрема, пані Марченко анонсувала похід у політику і пригадала, як Володимир Зеленський колись просив її допомогти йому з роботою.

Важко коментувати неконституційні, репресивні й дурні рішення чинного гаранта, який у 2003 році мені таким не здавався - коли разом зі своєю чисельною компанією, зокрема братами Шефірами та іншими артистами, завітав до мене з проханням про працевлаштування. Я була гостинною і допомогла з роботою, - каже Марченко.

Уже наприкінці 2003 року ви стали виходити на каналі 1+1. Сподіваюся, все було добре. Але ключове слово тут - "було". Тому що ви вже в минулому. І з кожним новим підписом під незаконними документами ви забиваєте черговий цвях у свою убогу політичну труну.

Далі Марченко розповіла, що дуже пишається своїм чоловіком і після наступу на нього з боку української влади "змушена" піти в політику.

Ви, самі того не розуміючи, змусили мене взяти політичну зброю, щоб стати поряд зі своїм чоловіком і йти до нашої спільної мети спільним фронтом. Тепер замість одного Медведчука ви отримали ще й Марченко, яка ніколи не прагнула потрапити в політику. Але ви не залишили мені вибору, - каже дружина Віктора Медведчука.

Сьогодні я вступаю в партію ОПЗЖ, де своїм головним завданням бачу захист українського народу від "зеленого" безладу та беззаконня. Той, хто підняв меча, від меча й загине".

Вона також висловила переконання, що в результаті санкцій щодо неї та лідера ОПЗЖ прихильників цієї партії стало "в рази більше".

Раніше свою заяву щодо запровадження санкцій оприлюднив і сам Віктор Медведчук.

Він заявив, що у влади немає жодних доказів щодо його винуватості та запровадивши санкції, вона пішла шляхом встановлення диктатури та спроби розправитися з опозицією, яку до парламенту законно обрав український народ.

Зеленський перейшов останні моральні межі, вдаривши по найдорожчому - моїй улюбленій дружині Оксані Марченко. Радники Зеленського очікували, що я злякаюся? Вони дійсно думають, що я зраджу своїм принципам, своїй країні […] і втечу? Дарма. Не дочекаються. Боротьба триватиме, - каже лідер ОПЗЖ.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень