Звалище з рештками тварин у Рівному допекло сміттярам з приватної фірми (ФОТО)

Цілу спецоперацію порятунку від сміття придумав власник приватної фірми

Зі стихійним сміттєзвалищем на Басовому Куті, а саме на вулиці Малорівненській, схоже боротиметься і поліція. Принамйні до правоохоронців вже кілька разів звертався директор фірми «Еко світ» Микола Ніколайчук.

Його фірма працює за дорученням ТзОВ «Санком», а саме останніх два місяці вивозить тверді побутові відходи з приватного сектора.

Микола Ніколайчук кілька разів зустрічався з мешканцями вулиці, просив їх фотографувати звалища сміття та скидати фото йому. Навіть пропонував разом скаржитись у поліцію. Втім, поки такі прохання – безрезультатні.

Розповідає Микола Ніколайчук:

На вулицю Малорівненську у Рівному сам одного разу викликав до смітників поліцію. Бо остання ситуація, коли на смітник викинули рештки тварин, просто обурила. Але ж поліція теж не може дивитися тільки за смітником. Тут потрібна допомога людей. Але я бачу, що вони не вірять у те, що можуть щось змінити. Скажу відверто, ми постійно забираємо звідти сміття. Я би сказав, в першу чергу туди їдемо. Бувало таке, що зранку ми контейнер почистимо, а ввечері сам їду перевірити,  а там знову подарунки – купи сміття.

Як вирішити проблему раз і назавжди – директор фірми не знає. Припускає, що трохи змінить ситуацію пильність людей. Може, допоможе поліція. 

Поки ж, каже Микола Ніколайчук, на місці, де стоять контейнери, планують зробити спеціальний підйом та облаштувати огорожу. На кшталт такої, як нині роблять комунальники на великих вулицях Рівного.

Нагадаємо, останні два місяці приватний сектор Рівного обслуговує фірма «Еко світ». Тарифів на вивіз сміття, а також графіків збору твердих побутових відходів фірма не змінювала.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень