Смертельна ДТП в Костополі: один пішохід загинув, один – у реанімації і ще двоє – з травмами (ФОТО)

Водій був п'яний

Наїзд на чотирьох пішоходів 3 жовтня, о пів на другу ночі допустив водій Volkswagen Golf на вулиці Грушевського у Костополі Рівненської області. Унаслідок отриманих травм загинув місцевий житель, ще один — у тяжкому стані в реанімації.

Слідчо-оперативна група встановила, що 32-річний костопільчанин, керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, не вибрав безпечної швидкості руху та на проїзній частині дороги допустив наїзд на чотирьох пішоходів.

Медики «швидкої» на місці події лише констатували смерть 30-річного жителя Костополя. Трьох потерпілих — усі місцеві мешканці, доставили до лікарні. 24-річний хлопець, у якого попередньо діагностували забій мозку, закритий перелом плеча, відкритий перелом ноги, закриту травму черевної порожнини, перебуває у реанімаційному відділенні. Також госпіталізований і 21-річний потерпілий із внутрішньо-суглобним переломом, забоями та саднами. 28-річного пішохода після надання медичної допомоги відпустили.

Слідчі слідчого управління затримали водія й помістили його до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину.

Результати освідування 32-річного водія на алкотестері показали 1,37 проміле. У рамках кримінального провадження у нього також відібрані біологічні зразки. Автомобіль вилучений та поміщений на спецмайданчик.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень