Смертельна ДТП на Рівненщині: киянин за кермом Мерседеса «кубіка» наїхав на мопедиста (ФОТО)

Пенсіонер загинув на місці

Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася на автодорозі «Київ-Чоп» в селі Грушвиця четвертого листопада близько 16:15, - повідомляє обласна поліція:

- На місці події поліцейські встановили, що 32-річний керманич автомобіля «Mercedes Benz G55FMG», житель міста Києва, рухаючись у напрямку Львова, здійснив наїзд на мопед «ALFA» під керуванням 66-річного мешканця села Вересневе. Двоколісний транспортний засіб раптово виїхав з польової дороги справа на проїзну частину автодороги «Київ-Чоп».

Зі слів водія позашляховика, він здійснив екстрене гальмування та намагався оминути мопед, однак уникнути зіткнення не вдалося.

Пенсіонер від отриманих травм загинув на місці.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження. Автомобіль доставили на штраф майданчик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень