Скільки коштує новорічний корпоратив у ресторанах Рівного: ціни та умови

Наближаються зимові свята і традиційно в цей час рівняни задумуються, де відзначити новорічний корпоратив

Ми підготували огляд цін на новорічні корпоративи у розважальних закладах Рівного

Ресторан "Manhattan"

Ціна корпоративної вечірки тут залежить від місця її проведення. Відсвяткувати можна на 10 поверсі за 620 грн. із людини. На 11 поверсі - 590 грн. У вартість входить фуршет (без алкоголю) та святкова шоу-програма. 

Ресторан "Ліон"

Новорічний корпоратив у "Ліоні" цьогоріч коштує 500 грн. із людини. 400 грн - вартість святкового меню (без алкоголю), 100 грн - вартість шоу-програми. Розважатиме гостей професійний ведучий Володимир Кравчук. Також відвідувачам пропонують різноманітні конкурси та розваги.

Кафе "Джем"

Щоб відсвяткувати колективом новорічне свято у барі "Джем", потрібно розраховувати на 550 грн. із людини. За ці кошти вам накриють святковий стіл та організують шоу-програму із Дідом Морозом та Снігуронькою.

Нічний клуб "Магнат"

Вартість новорічного корпоративу у "Магнаті" - 450 грн. із людини.У цю суму входить святкове меню, шоу-програма, 1 літр горілки та 1 літр соку. Розважатимуть гостей Дід Мороз та Снігуронька. Також анонсують виступ баяніста.

Ресторан 4*4

Відсвяткувати новорічний корпоратив за межами Рівного у комплексі «4х4» (ресторани «Porsche'нь» та «Offroad») коштує близько 600 грн (в залежності від обраних страв) включно з розважальною програмою.

Ресторан "Колиба"

Замовити новорічний корпоратив у "Колибі" можна без шоу-програми за 450 грн із людини, або із розважальним шоу - за 550 грн. 10% із вартості становитимуть алкогольні напої. Розважальна програма включає в себе запальні танці, конкурси, вітання від Діда Мороза та Снігуроньки.

Ресторан "Блюз"

В залежності від обраного меню, ціна корпоративу тут становить від 400 грн. За шоу-програму потрібно сплатити ще 120 грн із людини. Розважатимуть гостей ведучі із компанії «Артемон».

Кафе "Смажений кабанчик"

Новорічний корпоратив тут обійдеться у 350 грн із людини. Це вартість святкового меню без шоу-програми. Із розваг тут пропонують живу музику.

Скільки коштували корпоративи торік, можна переглянути ТУТ.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень