Скандал на мільйон, який може вирішити долю виборів міського голови у Рівному (Оновлюється)

Якщо факти підтвердяться, хтось із головних претендентів на посаду міського голови буде змушений вийти з гри

У понеділок, 5-го жовтня, близько 19.30 у одній із ФБ-спільнот з’явилося повідомлення про те, що у Рівному одна політична сила уклала (чи намагалася укласти) з іншою угоду про зняття кандидата з мерських перегонів. За попередньою інформацією угода на 1 млн. у.о. Також у повідомленні йшлося, що один із підрозділ УМВС взяв когось з «дипломатів». Журналіст Інформаційно-аналітичнного порталу «Четверта влада» Дмитро Бондар зазаначає, що цю інформацію ще потрібно перевірити.

На перший погляд сума в один мільйон доларів є нереально високою. Можна стверджувати, що ніхто б стільки нікому не заплатив. З іншого боку, це лише попередня інформація, і цілком може бути, що йшлося не про мільйон доларів, а гривень. Теоретично це щось близько 50 тисяч доларів. А вже така винагорода за зняття своєї кандидатури є цілком можливою. Особливо, якщо вірити чуткам про гроші, які вкладаються у поточні вибори різними кандидатами.

Такої ж думки дотримується й Антоніна Торбіч, яка є одним із безпосередніх керівників «4-ої влади». Ми зв’язалися із нею телефоном. Антоніна погодилася, що сума в один мільйон доларів виглядає абсолютно нереальною.

При цьому, вона підкреслила, що точно перевіреної інформації Аґенція ще не має. Навпаки, була б вдячна за допомогу в розслідуванні.

Однак, Антоніна запевнила, що джерело, від якого журналісти «4-ої влади» отримали інформацію, викладену Дмитром Бондарем, «є надійним». У тому сенсі, що раніше це джерело недостовірної інформації не подавало.

Таким чином, якщо Ви маєте можливість уточнити чи перевірити дані, оприлюднені Дмитром Бондарем, вас будуть раді почути в агенції «4-а влада».

Зі свого боку «Радіо Трек» теж не сидить на місці.

Людина, яку ми вважаємо дуже надійним джерелом із коридорів УМВС, на наше пряме запитання – після деякої паузи – відповіла:

«Міліція має зафіксовані матеріали. Вибачте, я не можу більше говорити».

«Радіо Трек» буде і далі тримати вас у курсі всіх подій.

20.45

У групі "Рівненщина політична", в обговоренні під цією статею, з'явився коментар Євгенія Гербольда:

Когось "взяли" сьогодні біля 18-ї години в районі провулку до Укртелекому навпроти кінотеатру "Україна". Був присутній в.о. прокурора області.

Євгеній Гербольд є знаним у Рівному журналістом та головним редактором кількох видань (у минулому). Крім того, він довший час очолював прес-службу Рівненського обласного СБУ.

6 жовтня

Уже сьогодні СЗГ УМВС України в Рівненській області розповсюдило таке повідомлення:

До міліції надійшло повідомлення, що невідомі особи намагаються вирішити питання щодо зняття кандидатури одного з претендентів на крісло мера. Причетного до цього перемовника затримали працівники карного розшуку обласного управління міліції.
Правоохоронці встановлюють усі зв’язки 22-річного мешканця Чернівців, проводять розшукові заходи щодо встановлення особи іншого співрозмовника, перевіряють достовірність інформації з телефонних розмов, чи не є це провокацією. Оскільки, молодик натякав співрозмовнику про сплату одного мільйона доларів США за те, щоб один із потенційних кандидатів у мери Рівного відмовився від виборчих перегонів.
Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень