Швидку, яка їхала на виклик, не пропускав автомобіль. В результаті - аварія

Подружжя, що перехворіло на COVID-19, знепритомніло

В Дубні швидку допомогу, що їхала на виклик, не пропускав автомобіль.

Сьогодні, 7 лютого, надійшов виклик від жительки м. Дубно. Вона стверджувала, що її донька, яка хворіє на коронавірус та її чоловік - без свідомості.

На виклик виїхала лікарська бригада екстреної медичної допомоги у захисному одязі. 

З'ясувалося, що 45-річна жінка, у якої COVID-19, зателефонувала своїй матері й розповіла, що її чоловік втратив свідомість, зле стає і їй.

Через декілька хвилин стривожена мати прийшла до подружжя. Вони були без свідомості. Жінка відчинила вікна та двері, оскільки запідозрила отруєння чадним газом та викликала швидку.

 

Медики екстренки оглянули чоловіка та жінку. Пацієнти були у свідомості. У них зафіксували понижений артеріальний тиск, гіперемію обличчя та виражену тахікардію.


Медики швидкої надали спеціалізовану допомогу, забезпечили киснем чоловіка та жінку. Першим госпіталізували до Дубенської центральної районної лікарні чоловіка. 

Жінку забрала друга бригада швидкої допомоги, яка прибула дещо пізніше, оскільки першу карету швидкої, яка їхала з проблисковими маячками, на дорозі не хотів пропускати легковик, внаслідок чого працівники екстренки втрапили в аварію. Ніхто з людей не постраждав. Механічні пошкодження отримала карета швидкої. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень