Збирачів ягід і грибів з Рівненщини з ID-картками не пускатимуть у Білорусь

Визначено період дії спрощеної схеми перетину кордону

Тимчасовий спрощений пропуск у білоруські ліси для збирачів ягід і грибів здійснюватиметься у два періоди.

Перший розпочнеться з 1 липня і триватиме до 10 серпня з 6 по 22 годину. Другий – з 1 вересня до 15 листопада з 8 до 20 годин. При цьому обов’язковою є умова повернення на територію України у день перетину державного кордону.

Тимчасові місця пропуску будуть облаштовані в пунктах «Познань», «Березове» та «Дроздинь».

Таку двосторонню домовленість уклали представники прикордонних служб України та Республіки Білорусь. На цій зустрічі Рівненщину представляли керівники Рокитнівського району Микола Кушнір та Анатолій Кінчур, сільські голови Глинного, Березового та Старого Села.

Білоруські прикордонники наголосили, що у період збору дикоросів у районі Державної лісогосподарської установи «Поліський лісгосп» українці за паспортами у формі ID-карток пропускатися не будуть, так як документ громадянина України у вигляді пластикової картки не дає підстав для пропуску через українсько-білоруський кордон.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень