Шок чи божевілля: лікарка швидкої не змогла реанімувати пацієнтку та отримала стусанів від родичів (ВІДЕО)

Жінка зараз сама перебуває на лікарняному ліжку

У Запоріжжі рідні пацієнтки побили медика швидкої.

Бригада медиків приїхала на виклик до жінки, яка перебувала вдома з пневмонією. Пацієнтка перестала подавати ознаки життя, а лікарка швидкої допомоги намагалася її реанімувати. Зрештою це їй не вдалося, і розлючені родичі на неї накинулися з кулаками.

Жінка хворіла 5 днів.

 

Попередньо, 30 вересня до неї виїздила швидка допомога і була діагностована пневмонія.

 

Жінці пропонували госпіталізацію, але родичі відмовилися, — розповідає Марина Карпова — завідувачка підстанції служби швидкої допомоги Шевченківського району.

За словами медиків, на лікарку швидкої кидалися й душили. Зараз вона сама перебуває на лікарняному ліжку. Лікарі розповідають, що рідні померлої жінки довели її до такого стану, адже уникали госпіталізації та ще й приховували іншу хворобу.

Після розтину у жінки, якій надавалася допомога, підтвердилася коронавірусна інфекція, тому бригада, яка там перебувала, двічі піддавалася небезпеці, — говорить Марина Карпова.

Ніхто з рідних дотепер перед медиками не вибачився, а за фактом нападу на працівника швидкої допомоги у поліції відкрили кримінальне провадження. Постраждала продовжує лікування.

З неадекватними родичами пацієнтки збираються судитися та добиватися справедливості.

Джерело - ТСН

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень