«Шкода, що дебати Байдена і Трампа ми бачили, а Третяка та Шакирзяна – ні», – Гопко у Рівному (ФОТО/АУДІО)

Рівному потрібен гідний мер – Олександр Третяк (с)

Кандидат на посаду міського голови Рівного від «Європейської солідарності» Олександр Третяк - єдиний, хто прийшов на дебати у другому турі.

Нагадаємо, вчора ввечері на незалежному суспільному мовнику UA:Рівне відбулись дебати, але один із запрошених - Віктор Шакирзян - на них не прийшов.

 

Натомість запропонував перенести дискусію на місцевий приватний телеканал «Рівне1». 

Олександр Третяк же вважає, що дебати повинні проходити на нейтральному майданчику. І Суспільне – це той мовник, який надав обом кандидатам на посаду мера таку можливість:

- Той факт, що мій опонент не прийшов, свідчить лише про те, що людина веде нечесну гру. Мене запрошували на приватний телеканал, але я чітко сформулював свою позицію.

 

Ми виграли перший тур без цього телеканалу, який, до речі, не пускав мене на ефіри, ми не транслювали там реклами. Ми виграємо і другий тур без них.

Підтримати кандидата від партії «Європейська солідарність» у Рівне приїхала громадська активістка, нардепка 8-го скликання Ганна Гопко. Подібної ситуації з дебатами Ганна Гопко не може уявити у цивілізованих країнах. Каже, якби таке сталося у США – люди зробили б правильні висновки.

- Насправді я не уявляю, коли б у США, де вся країна спостерігає за теледебатами, таке сталося.

 

Зокрема, той факт що кандидат не з’явився на дебати на загальнонаціональному каналі нібито через важливіші справи, а потім пропонувати інший формат.

 

Це має смішний вигляд і прикро, що дебати Байдена і Трампа відбулися, а дебати Третяка та Шакирзяна – ні.

Ганна Гопко також каже, що у ЗМІ з’явилась інформація Atlantic Council (аналітичний центр, неурядова організація США, котра переважно займається міжнародними відносинами атлантичної спільноти) щодо того, що найбільше шансів на перемогу «Європейська солідарність» має у Рівному.

- За місцевими виборами в Україні слідкує низка міжнародних організацій. Міжнародні партнери стежать за кожною перемогою ЄС, можливо, у Рівному цього не оцінюють.

 

Міжнародні фінансові інституції хочуть залучати в Україну інвестиції, шукати собі міста-партнери. І в залежності від того, хто проходить до влади.

 

Бо з корупціонерами та клептократами за кордоном не хочуть мати діла.

Водночас Олександр Третяк каже, що за кордоном працює інститут репутації. Тож залучити інвестиції у Рівне, зокрема, зможе не кожен.

- Насправді за нами пильно слідкує багато організацій. Рівному потрібні якісні зміни, яких вимагає сьогодні західний світ.

 

Я готовий втілювати ідеї на благо міста, а це підтримка усіх і кожного.

 

Це наша безпека, здоров’я, умови праці та відпочинку, інвестиції та дієве партнерство з містами не лише Європи, а й США.

Зауважимо, що розмова у студії «Радіо Трек» відбулась напередодні Дня гідності. Тож Ганна Гопко закликає рівнян у неділю, 22 листопада, обрати гідного міського голову. Таким вона вважає Олександра Третяка:

- Ми сьогодні цілий день мали різні зустрічі у Рівному. Я приємно здивована, що Олександр Третяк має, куди інвестувати свій час і свою енергію.

 

Він чує людей і вони до нього звертаються. Адже гідний мер – у глобалізованому світі – це людина широкого масштабного погляду, але локалізована до розв'язання проблем, які є в міста.

 

Це і відкритість, і вміння почути людей. До речі, Олександр під час усієї передвиборчої кампанії був на майдані Незалежності. Він особисто чув прохання та проблеми рівнян. Переконана, що Олександр Третяк стане гідним мером для кожного рівнянина.

Гідну заробітну плату та умови праці медикам – спільна мета й Олександра Третяка і Ганни Гопко, яка очолює Мережу захисту національних інтересів.

До слова, Благодійний фонд Петра Порошенка закупив кисневі концентратори для українських лікарень. Рівне теж отримає таку допомогу, підтвердив Олександр Третяк.

- Я постійно підтримую зв'язок з головним лікарем Рівненської центральної міської лікарні Євгеном Кучеруком. Це лікарня, яка першою в місті приймала хворих на коронавірус, отже, туди передамо кисеневі концентрати.

 

Їх взагалі мав вручити Петро Порошенко під час візиту у Рівне, але на той момент не завершились деякі бюрократичні процедури.

 

Тож найближчим часом ми обов’язково доставимо все до центральної міської лікарні.

Зауважимо, що у програмі Олександра Третяка є чітко сформульовані кроки розвитку не лише медицини, а й економіки, освіти та підтримки воїнів АТО.

- У команді рівненського осередку «Європейської солідарності» достатньо кваліфікованих кадрів, які зможуть гармонійно розвивати усі сфери життя міста, — резюмував кандидат на посаду міського голови Олександр Третяк.

У разі перемоги на виборах представник «Європейської солідарності» Олександр Третяк готовий співпрацювати у новій раді із професіоналами, які не брали участі у корупційних схемах. Репутація яких не заплямована різного роду скандалами. 

Нагадаємо, раніше Олександра Третяка підтримали представники «Голосу», Народного руху та Християнського демократичного союзу.

Радіо Трек · Відкритий Мікрофон - Олександр Третяк І Ганна Гопко

* - на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень