Щоб у басейні не цвіли стіни: у Рівному просять гроші на проєкт ремонту

Відремонтувати капітально хочуть вентиляцію

Ремонт у басейні спортшколи №2 планують робити наступного року. Щоб виготовити проектно-кошторисну документацію на проведення ремонту, потрібно 90 тисяч гривень. Але спортшкола просить надати їй лише 35 тисяч.

Начальник міського управління у справах сім'ї, молоді та спорту Сергій Шевчук пояснив:

Директор спортшколи №2 хоче зробити повністю вентиляцію на малу і велику ванну. Він зекономив кошти з капітального ремонту малої ванни – 55 тисяч гривень. І йому ще потрібно 35 для того, щоб ми цього року замовили проєкт.

Бюджетна комісія міськради вирішила спочатку дозволити лише витратити зекономлені 55 тисяч на проєкт ремонту. А решту суми - додати пізніше. Втім, остаточне рішення з цього приводу ухвалить міськрада.

Як пояснив Сергій Шевчук, відремонтована вентиляція 

запобігатиме утворенню конденсату у приміщенні басейну. А це означає, що стіни закладу не цвістимуть і не псуватимуть здоров'я дітей. 

Нагадаємо, раніше ми писали, що діти ріжуть ноги у малій ванні басейну спортшокли №2. Бо з дна утворився ракушняк. Утім, за словами начальника управлніня  у справах сім'ї, молоді та спорту, після ремонту ця проблема зникла.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень