Приварський посягнув на Муляренка!? Спецкомісія із Києва прибула до Рівного

Рівненську ОДА продовжує штормити

Як уже повідомляв сайт Радіо Трек, першого заступника голови Рівненської ОДА Юрія Приварського відсторонено від виконання обов`язків. 

Це сьогодні підвердив голова ОДА Олексій Муляренко.


Зараз в ОДА проводить перевірку дисциплінарна комісія з Києва.

Перевірку розпочато на підставі листа Державного агентства водних ресурсів України від 24 липня 2017 року - через ймовірне перевищення ним повноважень.

Йдеться про розпорядження, підписане Юрієм Приварським минулого тижня у час, коли голова ОДА


Олексій Муляренко перебував на лікарняному, а Юрій Приварський виконував його обов’язки.

Тож Олексій Муляренко підписав розпорядження про відсторонення свого першого заступника від посадових обов’язків, текст розпорядження уже офіційно оприлюднений на сайті ОДА:

- Моїм першим заступником Юієм Приварським було допущено перевищення своїх повноважень. Тому він був відсторонений і розпочала роботу дисциплінарна комісія. Тобто, вона зараз працює, вивчає цю справу – чи дійсно були перевищення повноважень.


Йдеться про підписання деяких документів, скажімо так. Це стосувалося погодження на звільнення керівника Рівненської водагенції.


Ну, там є певні документи, які пан Приварський не мав погоджувати, а він погоджував.

За словами Олексія Муляренка, комісія працюватиме недовго, впродовж кількох днів.

Зауважимо, що Юрій Приварський уже не був присутній на сьогоднішній обласній колегії із підбиття підсумків за 1-ше півріччя.

Голова ОДА зазначив, що у разі, якщо дисциплінарна комісія рекомендуватиме звільнити Юрія Приварського – Олексій Муляренко підготує відповідне рішення і призначить конкурс на обрання нового кандидата на пост першого заступника голови ОДА. 

Додамо, що Юрій Приварський на посаді першого заступника — з 2014 року. За цей час у Рівненській ОДА змінилося три очільники.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень