«Ще вчора пацієнти називали мене лікарем від Бога, а сьогодні – садюгою і маніяком», - лікар Сільковський (ВІДЕО)

За коментар не на догоду усім

Ось так живе суспільство 21 сторіччя. Без суду і слідства. Без права на захист. Вивели з натовпу, крикнули кілька чоловік голосно «винен!», натовп відізвався ехом - і все. Повели за місто, спалили на вогні чи побили камінням - і розійшлися додому їсти мариновані огірки і помідори. Чим це відрізняється від середньовіччя? – пише рівненський лікар Павло Сільковський.

Така різка зміна у ставленні зумовлена тим, що Павло Сільковський закликав не судити стоматологиню Інну Кравчук та її ставлення до дітей-пацієнтів за двома короткими роликами, викладеними у соцмережах.

Читайте: «Медицина це також і – насильство»: Сільковський став на захист «Зубної Феї», яку звинувачують у звірствах (ВІДЕО)

«Садюга і маніяк» Сільковський кілька років планомірно добивався відкриття реанімацій, організовував у них тихі музичні концерти, вперше у Рівному офіційно почав практикувати седацію і навіть тоді, коли це було не дозволено, дозволяв рідним бути поряд зі своїми дітьми.

Але це тексти, а тексти ми тепер не читаємо. Бо там думати потрібно. Популярними стають Інста і Тік Ток. Бо там просто дивишся відео, у якому вже подумали за тебе, - резюмував Павло Сільковський на своєму Facebook.

А тим часом поліція відкрила вже 5 кримінальних проваджень за фактом нанесення побоїв та умисних легких тілесних ушкоджень малолітнім пацієнтам.

29-річній Інні Кравчук уже повідомили про підозру. Та оскільки вона не перебувала ні вдома, ні на робочому місці (її клініка зараз послуг не надає), повідомлення вручили батькові лікарки.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень