Саакашвілі закрутив роман зі «слугою народу», молодшою від нього на 22 роки (ФОТО)

Дівчина при цьому є ще й – головою делегації України в ПАРЄ

В очільника виконкому Нацради реформ України, колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі нібито роман із главою української делегації в ПАРЄ, нардепкою від «Слуги народу» Єлизаветою Ясько.

За інформацією видання «Страна»,  Єлизавета Ясько час від часу живе в резиденції колишнього президента Грузії в селищі Лісники під Києвом.

Разом пара нібито від середини літа. Нагадаємо, що Саакашвілі 52 роки, Єлизаветі Ясько – 30.

Їх бачили в будинку Саакашвілі в компанії журналіста Дмитра Гордона, співачки Олі Полякової, продюсера Михайла Ясинського.

Щоб уникнути пліток і приховати своє особисте життя від сторонніх очей, Саакашвілі навіть добудував кілька метрів паркану, повністю перекривши доступ світла сусідським вікнам, – сказано в матеріалі.

Відомо, що Міхеїл Саакашвілі та Єлизавета Ясько разом ходили на ефіри ток-шоу, їздили до Львова на зустріч до мера Андрія Садового.

Зокрема, 13 жовтня глава української делегації брала участь в онлайн-засіданні Постійного комітету ПАРЄ.

Дівчина нібито вийшла в ефір із кабінету Саакашвілі. Вона сиділа в його шкіряному кріслі, позаду були книжкові полиці з бібліотекою грузинсько-українського політика.

Він же й сам не раз записував тут відеозвернення або виступав віддалено для різних телеканалів.

Також дівчина публікувала фото свого домашнього улюбленця. Видання зауважило, що інтер'єр збігається з обстановкою вітальні Саакашвілі.

У фракції вже давно обговорюють ці стосунки. Звичайно, не в партійному чаті, а так, між собою. Вони разом. Щоправда, для багатьох незрозуміло, навіщо Лізі це потрібно.

 

Це навіть не та людина, яка допоможе їй побудувати кар'єру. А ось у Саакашвілі було дуже багато романів, усі ж знають про його пристрасть до молоденьких українок, – розповів «Стране» один із депутатів зі «Слуги народу».

Джерело: obozrevatel

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень