Рятувати від COVID-19 може бути нікому: з початку пандемії звільнився кожен ЧЕТВЕРТИЙ лікар

Про ситуацію у столиці

У Києві з початку пандемії COVID-19 звільнилися 20-25% медичних працівників. Про це в ефірі "Громадського радіо" заявив представник Київради, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту Олег Гелевей.

На його думку, медсестри не боротимуться з коронавірусом за 10-15 тис. грн, необхідно терміново розв'язати проблему. Він вважає, що центральна влада повинна спростити закупівлі і перерозподілити кошти з інших сфер на боротьбу з коронавірусом, зокрема, на закупівлю необхідного обладнання і підвищення зарплат медпрацівникам:

Зараз в столиці для госпіталізації хворих з COVID-19 залучили 20 лікарень у порівнянні з 7 на початку пандемії.

 

Туди входять і пологові будинки, і дитячі лікарні, де менше заповненість хворими коронавірусом, в основних опорних лікарнях заповненість досягає 90%.

 

Навантеження на медичних працівників дуже велике!

Нагадаємо, карантин в Україні продовжили через різке зростання нових випадків коронавірусу. Одночасно з цим посилюються й умови карантину.

Лідером з добової захворюваності COVID-19 в Україні стала Харківська область, напередодні там виявили відразу 741 випадок коронавірусної інфекції.

Місцеві лікарі зізнаються, що інфекційна лікарня переповнена і рятують уже тих, у кого більше шансів на життя.

Джерело - НАРОДНА ПРАВДА

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень