Руїни та пліснява: умови, в яких займаються спортсмени на «Авангарді» (+27 ФОТО)

Сморід та сирість, запліснявілі стіни, іржаві труби, постійний холод, облуплена стеля та стіни – це далеко не весь перелік тощо, що побачив кореспондент Радіо Трек у приміщеннях під трибунами, де займаються рівненські спортсмени.

Про необхідність розпочати реконструкцію стадіону «Авангард» наголошують не перший рік.

Зокрема сьогодні, 5 квітня, на виїзному засіданні депутатської комісії вкотре обговорювали долю стадіону та підбивали підсумки необхідних робіт із відновлення найбільшого у місті спортивного стадіону.

Серед порушених проблем найважливішими залишаються питання закриття центрального входу на «Авангард» для об’єднання двох підтрибунних приміщень для манежу легкоатлетів та розширення бігових доріжок на самому стадіоні, докладніше говорить заступник міського голови Руслан Шевчук:

– Конкретні завдання на проектування: реконструкція бігових доріжок та секторів занять легкою атлетикою. Для проектанта ставиться завдання розглянути можливість облаштування восьми секторів бігових доріжок. Розглянути можливість влаштування дренажу бігових доріжок, реконструкція підтрибунних приміщень, розглянути можливість об'єднання підтрибунних приміщень біля центрального входу трибуни 1 та 5, розглянути можливість влаштування накриття трибун з полегшених конструкцій.

Також під час реконструкції «Авангарду» передбачено відремонтувати інженерні мережі, електронне табло та освітлення прилеглої території, влаштувати на футбольному полі автоматичну систему поливу газону, оновити фасади та облаштувати громадські вбиральні, які є необхідними для проведення масових заходів.

Усе це комісія рекомендує врахувати під час розроблення проекту реконструкції стадіону.

Нагадаємо, що з міського бюджету на це виділяють 1,5 мільйони гривень. Також міський голова Рівного Володимир Хомко розповідав, що бюджет міста дозволяє щорічно виділяти на реконструкцію «Авангарду» від 30 до 40 мільйонів гривень, а загальна вартість робіт по відновленню стадіону становитиме 100 мільйонів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень