«Розбий сотню. Небесну», - засудили львів’янина, який жартував про Майдан та носив футболку з написом «СССР» (ФОТО)

22-річний хлопець постав перед судом

Футболка, в якій затримали молодика

Галицький районний суд міста Львова виніс вирок 22-річному Владиславу Болотнікову, який носив футболку з комуністичною символікою і написом «СССР». Його засудили до року позбавлення волі «умовно», - повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на видання ФОКУС.

Хлопця звинуватили за ч. 1 ст. 436 Кримінального кодексу («виготовлення, поширення і публічне використання символіки комуністичного, націонал-соціалістичного тоталітарних режимів»).

Також хлопця зобовʼязали заплатити 1961 грн. за проведену експертизу футболки, в якій його затримали.

Владислав Болотніков

Це трапилося у вересні 2020 року. Згідно з повідомленням у Facebook Львівської Нацполіції, хлопець вирішив прогулятися у футболці з комуністичною символікою і написом «СССР» 8 вересня 2020.

У провулку Крива Липа, в якому знаходиться чимало розважальних закладів, на це звернули увагу небайдужі місцеві жителі, які затримали і доставили хлопця до відділку поліції.

Це не єдиний скандал, до якого потрапив Болотніков.

Болотніков під час виступу у львівському розважальному закладі

У лютому 2021 Владислав Болотніков під час свого стендап-виступу в одному з львівських барів нібито знущався з загиблих під час Майдану, Небесною сотнею.

Вам не здалося, анекдот про Януковича я написав. Під ваші оплески я вам його покажу. Заходить якось, значить, Янукович в бар і каже бармену: «Розбий мені, будь ласка, сотню». А йому бармен відповідає: «Ну, а сотня ж Небесна», — цитують Болотнікова.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень