Родина відомих лікарів, що співпрацюють з провідними клініками Європи та Ізраїлю, відкрила власний медзаклад у Рівному (ФОТО)

«Grabovsky PROMed» вже приймають клієнтів 

Вже сотні рівнян та гостей міста отримали тут фахову та ефективну допомогу.

Клініка професійної медицини «Grabovsky PROMed» —  сучасна, професійна діагностика складних патологій, своєчасне ефективне лікування онкологічних захворювань за новітніми міжнародними протоколами та унікальними методиками.

Гарантовано індивідуальний підхід і комфортні умови.

 

Засновники клініки «Grabovsky PROMed» Павло та Арсен Грабовські — рівненські лікарі, які мають колосальну лікарську практику в лікуванні пухлин голови та шиї, знані не тільки в Рівному та в Україні, а й за кордоном, адже постійно співпрацюють з провідними клініками Європи та Ізраїлю.

Зі слів Павла Грабовського,

- Концепція закладу базується на бажанні служити людям, саме тому створено найкращі умови як для пацієнтів, так і для персоналу.

В «Grabovsky PROMed», починаючи з рецепції, ви відчуєте турботу про себе, комфорт, професійне та доброзичливе ставлення.

Тут ретельно підібраний персонал, тільки сучасне та якісне обладнання, особлива увага приділена безпеці та дезінфекції, і все це поєднано з максимально затишним інтер’єром, що також позитивно впливає на відвідувачів.

Клініка професійної медицини «Grabovsky PROMed», розпочавши свою роботу в Рівному лише влітку цього року, наразі дуже активно розвивається, набираючи обертів.

Вже зараз сотні рівнян та гостей міста отримали тут фахову та ефективну допомогу.

Дуже зручно і надзвичайно важливо, що клініка при нагальній потребі може надавати послуги цілодобово.

«Grabovsky PROMed» проводять якісну діагностику та лікування патології голови та шиї: яка базується на доказовій медицині, з використанням найсучасніших Американських (NCCN) та Європейських (ESMO) протоколів. Надають широкий спектр гінекологічних послуг.

Обстеження здійснюється висококваліфікованими гінекологами з найсучаснішим обладнанням, проводиться кольпоскопія з обов'язковою фото та відео візуалізацією.

Окрему увагу зосереджено на естетичній гінекології. Завдяки клініці «Grabovsky PROMed» питання інтимного комфорту та краси стало доступним та відкритим у Рівному.

Лікар-дерматолог допоможе з діагностикою та лікуванням шкірних захворювань у дітей та дорослих, виявленням передракових станів шкіри, лікування урогенітальних хвороб, шкірного свербежу та захворювань придатків шкіри тощо.

У клініці «Grabovsky PROMed» здійснюється забір широкого спектра аналізів, в тому числі на гістологію.

Піклуючись про ваше здоров’я, лікарі «Grabovsky PROMed» започатковують тематичні блоги, адже переконані, що з людьми потрібно спілкуватися, пояснюючи небезпеки від шкідливих звичок, невчасної діагностики, самолікування тощо.

Лікарі прагнуть навчити людей свідомо та відповідально ставитись до свого організму.

Клініка професійної медицини «Grabovsky PROMed» працює за адресою:

м. Рівне, вул. Дворецька, 46.

 

Номер телефону 097 1111771.

 

Сайт: https://grabovskypromed.business.site

* На правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень