«Рівнянин в стані важкого алкогольного отруєння ще збирався сідати за кермо», - патрульні (ФОТО)

Під час написання пояснення він заснув

Патрульні склали протокол на водія з рекордним результатом – 3,39 проміле алкоголю в крові. Напередодні поліцейським надійшло повідомлення від очевидця, повідомляє Патрульна поліція Рівного на сторінці в ФБ  

На моїх очах водій п'є пиво і збирається рушати!" – таке повідомлення отримали патрульні з лінії 102 від очевидця. Заявник повідомив точні координати та номерні знаки транспортного засобу.

«Копи» знайшли ВАЗівку на вулиці Тернопільській. Під час спілкування з водієм інспектори виявили явні ознаки алкогольного сп'яніння.

29-річний водій погодився пройти огляд на місці зупинки за допомогою газоаналізатора «Драгер» і результат виявився позитивним.

Під час написання пояснення водій заснув, а вміст алкоголю в його крові виявився найбільшим із зафіксованих патрульними в цьому році – 3,39 проміле. Зауважимо, що згідно таблиці ступенів сп'яніння, 3,39 проміле алкоголю в крові - це важке алкогольне отруєння. Між іншим, спричиняє кому або навіть смерть. Півлітрова пляшка горілки, випита однією людиною, дає результат 2,5 проміле відповідно. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень