Рівненським підприємцям полегшать збут продукції за кордоном

Принаймні цьому має сприяти укладена угода між Рівненською ОДА та національним комітетом Міжнародної Торгової Палати

Згідно з підписаним документом, сторони співпрацюватимуть задля покращення бізнес-клімату на Рівненщині та створення сприятливих умов для інвестицій. Відтак, організації допомагатимуть місцевим підприємцям знайти свою нішу на іноземних ринках.

На презентації діяльності Міжнародної Торгової Палати  побували близько півсотні найбільших підприємств області, представників різних громадських організацій та асоціацій.

За словами заступника голови Рівненської ОДА Ігоря Тимошенка, з 2014 року експорт до Фінляндії та Словаччини збільшився у 2,3 рази, Чехії, Румунії, Угорщини та Німеччини - майже у півтора, Польщі та Іспанії – зріс на 10 відсотків.

Також у Рівному представили керівника представництва Міжнародної торгової палати у Рівненській області. Ним став Петро Стецюк, який раніше працював на посаді заступника директора ДП «Рівнестандартметрологія».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень