Рівненське управління ЖКГ подало в суд на своїх «маму й тата» - міську раду

Засідання перенесли

Рівненське управління ЖКГ вимагає в суду визнати незаконним рішення міської ради щодо приватизації гуртожитку на вулиці Небесної сотні.

Нагадаємо, 24 січня на сесії міської ради 23 депутати проголосували за те, щоб дозволити мешканцям гуртожитку приватизувати кімнати в аварійній будівлі.

Сьогодні в міському суді відбулося перше засідання, яке закінчилось рішенням перенести розгляд справи на 14 квітня. Причина в тому, що мешканці гуртожитку вирішили долучити до судового процесу всіх 23 депутатів, які проголосували на користь приватизації. Однак прийшли лише двоє: Назарій Поліщук і Володимир Кудрін.

Також обранці мають підготувати необхідні документи для того, аби взяти участь у судовому процесі. А з документів був лише листок з іменами вказаних членів міськради. Ця судова справа унікальна тим, що орган, підпорядкований міській владі, хоче судитись із самою міською владою, розповідає представник мешканців гуртожитку на вулиці Небесної Сотні, Юлія Кожома:

Це парадоксальний випадок, адже рішення Рівненської міської ради має виконуватись усіма, хто підпорядковується вищевказаному органу. В рішенні є слова: «не перешкоджати мешканцям в приватизації», однак підрозділ міської ради подає в суд на своїх маму й тата – на міську раду безпосередньо.

У разі, якщо суд підтримає позов управління ЖКГ, це зведе до нуля усі старання мешканців гуртожитку на вулиці Небесної Сотні. Нагадаємо, що гуртожиток визнали аварійним і люди там проживати не можуть.

Мешканці будівлі вже довгий час добиваються приватизації кімнат в гуртожитку, адже бояться залишитись без даху над головою. Вони самі готові робити ремонт. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень