Рівненська викладачка, яка стріляла у чоловіка і доньку, лікувалася від психічних розладів (ФОТО/ВІДЕО)

Однак на обліку у психіатра не стояла. Днями її визнали неосудною

Нещодавно рівнянку, яка пів року тому вбила чоловіка і намагалася застрелити доньку, визнали психічно хворою. Тобто – неосудною.

Тепер вона потребує спеціального нагляду.

Виявилося, що 44-річна Ірина Ігнатюк на обліку у психіатра не стояла. Втім, за словами прокурора, лікувалася від розладів. Про це повідомляє «ITV».

Нагадаємо, що після вбивства чоловіка і трьох пострілів у доньку, жінка спробувала покінчити з собою.

Після спроби самогубства викладачка кілька днів провела у лікарні. Звідти потрапила в суд і під арешт. Однак ніяких показів слідчим вона не давала.

Першопочаткові покази були, коли в нас не було висновків експертизи. Остання відмовлялась на підставі статті 63 конституції України, – розповідає в.о. прокурора відділу захисту прав дітей та протидії насильству Рівненської обласної прокуратури Віктор Незнамов.

Слідство кваліфікувало дії Ірини як вбивство та замах на вбивство.

Але колонія їй не загрожує, оскільки судова експертиза показала, що викладачка душевно хвора і потребує спеціалізованої медичної допомоги.

Експертиза встановила, що на час вчинення кримінального правопорушення вказана особа не могла керувати своїми діями. Вона, перебуваючи на волі, якщо не пройде лікування, може вчинити ще якісь кримінальні правопорушення, не виключається, що може позбавити особи життя, – додає Віктор Незнамов.

Жінку помістять у лікарню для душевнохворих на Хмельниччині. Скільки вона там лікуватиметься, вирішуватимуть медики.

Опіку над донькою взяли родичі.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень