Рівненщина б'є рекорди з випуску харчової продукції
В Рівненській області зростає виробництво печива, м’яса та молока. Найбільш інтенсивний приріст – у понад 2,5 рази – спостерігається на ринку солодкого печива. Також на чверть збільшився випуск здобних виробів.
Наростили виробництво і у м'ясо-молочній галузі.
Так, на 89% збільшено випуск яловичини, на 76% - молока, на 30% – масла.
Також на третину більше стали виробляти консервованих овочів. 50-відсоткове зростання демонструє ринок фруктових джемів та пюре.
Свою продукцію рівненські харчовики реалізовують не тільки на ринку України. Вона експортується також до країн Європи, Азії та Африки – повідомляють в Департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА
Радіо Трек: НОВИНИ