«Резервний фонд – це така штучка… », або Чому не можна виділити пів мільйона на пересипку рівненського сміттєзвалища

Це питання підняли на комісії міськради

На пересипку рівненського сміттєполігону просили пів мільйона гривень. На засіданні комісії міської ради її член Святослав Євтушенко підняв питання сміттєзвалища.

Депутат пропонував виділити пів мільйона з резервного фонду бюджету міста Рівного. Утім начальник управління фінансів міськради Віктор Шульга зауважив, що коштів у спецфонді на це немає:

Резервний фонд – це така штучка, в якій спершу мають бути гроші.

 

Якщо в нас є надзвичайна ситуація, вона класифікується як надзвичайна ситуація, тоді гроші виділяються рішенням міськвиконкому з резервного фонду. Якщо треба гроші на пересипку, тоді це треба через рішення сесії.

Пересипка сміттєзвалища – це процес засипання сміття ґрунтом, аби мінімізувати ризики займання. Тож для фінансування зі спецфонду ці роботи не підходять. Врешті комісія ухвалила рішення надіслати запити в управління житкомунгоспу та Служби надзвичайних ситуацій Рівненщині.

Установи проситимуть надати інформацію, скільки коштів витрачається на гасіння пожеж на полігоні та скільки треба на пересипку. Отримавши докладніші дані, комісія міськради повинна буде визначити подальші дії для того, аби ініціювати пересипку сміттєполігону.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень