Ремонт у приміщенні і нові борги: директор аеропорту Рівного розповів про готовність до льотного сезону

А за місяць мають доробити руліжку

У рівненському аеропорті з’явилося повноцінне багажне відділення, близькі до завершення і роботи на аеродромі з ремонту руліжки, загальна вартість яких близько 4-х мільйонів гривень. Через неякісне виконання робіт компанії, яка ремонтувала руліжну доріжку, недоплатили. Усунути недоліки фірма має до травня, говорить директор летовища Ігор Насинюк:

- Думаю, що за квітень вони її повністю дороблять. Це ще залежить від погодних умов, треба щоб і асфальт нагрівся, щоб вони якісно усунули ті недоліки, які допустили у попередньому ремонті. Чесно кажучи, це роботи на тиждень.

Проблем у нас з приміщенням немає жодних. Ми зробили нове багажне відділення. І пасажир вже йде у сектор на виліт без багажу.

З початку року аеропорт прийняв близько 20 літаків, однак про отримані від базування суден доходи Ігор Насинюк говорив неохоче, натякнувши, що прибутку практично немає, оскільки через наявні борги з усіх надходжень обласного комунального підприємства 10% вираховує виконавча служба.

Водночас, з початку року аеропорт знову накопичив заборгованість із зарплати. Це близько 400 тисяч гривень. Керівництво летовища підрахувало, що для заробітку потрібно мати 3-4 рейси на тиждень. Приміром, торік два місяці чартерних польотів до Туреччини вистачило для того, щоб працівники аеропорту навіть почали отримувати аванси, каже Ігор Насинюк.

Це якщо враховувати лише авіапослуги. Бо заробляти обласне комунальне підприємство може, до прикладу, ще і за рахунок парковки, вважає керівництво аеропорту. Залишити авто на стоянці під охороною коштує 20 гривень за добу, кількість паркомісць - близько сотні.

Нагадаємо, наступної суботи з рівненського аеропорту вилетить перший цього сезону рейс до Єгипту. 

Коли і за скільки: з Рівного стартують польоти до Єгипту

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень