Равіолі, паста і паелья: в одній зі шкіл Рівненщини запровадили меню Клопотенка (ФОТО)

Щодня діти мають два меню на вибір

У школах Рівненщини почали запроваджувати проєкт «Мультипрофільне харчування». Нині такі новації уже пропонує Володимирецький колегіум.

Саме тут запровадили електронну систему «2 меню на вибір», де учні або їхні батьки самостійно обирають страви на обід. Зразки меню щотижня розміщують на сайті навчального закладу.

До меню обов’язково входять кілька видів овочів, фруктів, м’ясні та рибні страви, кілька видів напоїв, хлібобулочні вироби, млинці, печиво, супи і різні гарніри.

Пообідати тут можна пастою, равіолі, салатом «Фарфалле», рисом «Паелья» чи супом «Мінестроне». Ці страви готують за рецептами відомого кухаря-новатора Євгена Клопотенка.

В середньому гарячі страви коштують 15 грн.

 

Щодня в їдальні вивішують 4 меню: два для наймолодших і ще два для старших класів.

Ми хочемо, щоб у шкільних їдальнях харчувалися всі діти. Щоб батьки були спокійні за якість і безпечність страв, а учням подобалось те, що для них готують. У процесі змін ми співпрацюємо та долучаємо найкращих експертів, зокрема розробника нового збірника рецептів Євгена Клопотенка. Наше завдання – змінити якість та смак і при цьому ефективно використовувати кошти, – зауважив директор закладу Анатолій Остапенко.

Не менш важливим є і те, що вчителі та адміністрація школи повністю виключили готівкові розрахунки за обіди. Батьківські кошти перейшли в електронний формат. Окрім того, у їдальні та буфетах працює термінал для учнів.

Особливу увагу приділили і якості питної води. Зокрема, у харчоблоці встановили фільтр для її очистки.

Додамо, що у Володимирецькому колегіумі вже давно функціонує фітобар, де пригощають школярів кисневими коктейлями і фіточаями.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень