Раніше судимий за тяжкі злочини уродженець Росії вбив цілу родину. Був під кайфом, на чужому авто (ФОТО/ВІДЕО)

В Hyundai їхало 5 осіб – двоє дорослих загинули одразу, дівчинка 8-років також загинула. За життя двох дітей борються лікарі

П'яний водій Антон Желепа, що загубив цілу родину в аварії під Києвом 12 липня — чоловіка, жінку і двох дітей — раніше був не раз судимий. Його притягували за смертельну ДТП, домашнє насильство, побиття людини й не тільки. Про це пише РБК-Україна

Так, за словами журналіста Василя Крутчака у Facebook, 39-річний Желепа Антон Михайлович, уродженець міста Штоково-17 (Приморський край, РФ), у 2007 був засуджений за ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронних органів або його сім'ї тілесних ушкоджень) до 4 років. Втім, реальний термін замінили випробувальним на два роки.

А ось у 2010-му Желепу засудили до 3,5 років та позбавлення права керувати транспортним засобом на три роки.

 

Тоді він став винуватцем аварії, в якій загинула жінка.

Крім того, згідно з інформацією в Єдиному реєстрі судових рішень, є ще три рішення Дарницького суду, пише Obozrevatel.

У 2016-му Желепу судили за дрібне хуліганство. Він чіплявся до перехожих, розбив скло та двері в кіоск і погрожував спалити його. За це його покарали до 40 годин громадських робіт і штрафу у 275 грн.

Через три роки, восени 2019-го, «герой» побив чоловіка. За це з нього стягнуто збитків на суму 9,7 і 14 тисяч гривень.

 

А у 2020 році Желепа проходив як обвинувачений в справі про домашнє насильство.

Нагадаємо, що 12 липня, у ДТП на Сатрообухівській трасі поруч з селом Козин загинула ціла родина — чоловік, дружина і двоє дітей. Чоловік, жінка і 8-річна дівчинка померли на місці, 10-річний хлопчик — у лікарні, а за життя 12-річного хлопчика борються лікарі.

Водій за кермом Mercedes вилетів на зустрічну смугу, зіткнувся з Mercedes Sprinter, а потім і з Hyundai, де їхала родина з п'яти людей. За кермом був Антон Желепа, який працював на дачі у власника Mercedes. Зараз він у лікарні. Драгер показав 1,37 проміле алкоголю і наркотичне сп'яніння.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень