Однопартійці не вірять у вину депутата Кудріна, але готові з ним розпрощатися

Втім, кажуть про це не дуже впевнено

Затриманий раніше за хабар депутат міськради Рівного Володимир Кудрін не прийшов сьогодні на прес-конференцію в готелі «Мир», де мав би усе пояснити журналістам. Нагадаємо, що політика напередодні звільнили з київського СІЗО під заставу. Замість нього на всі запитання – доволі ухильно – відповідав інший місцевий депутат від Радикальної партії – з обласної ради Сергій Свисталюк.

За його словами, Кудрін за 15 хвилин до прес-конференції повідомив, що почувається не зовсім добре і поїхав додому.

Коли журналісти зможуть побачити Кудріна – невідомо. Як стверджує Свисталюк, Радикальна партія готова захищати свого депутата аж до самого суду. Якщо ж суд доведе провину Кудріна, то радикали змусять його скласти мандат.

Тоді Радикальна партія буде для себе приймати інші рішення, які можуть бути зовсім не такими, якими є на сьогодні. І, відповідно, аж до складання депутатського мандату, якщо все ж виявиться, що пан Володимир причетний до цієї ситуації. Хоча я особисто у його вину не вірю.  

Також Сергій Свисталюк повідомив, що представники забудовника, від яких Кудрін начебто вимагав 5000 доларів, стверджують, що ніяких грошей йому не передавали.

Володимир Кудрін, за його словами,  не причетний ні до вимагання хабара, ні до його отримання.

На прохання зателефонувати до так би мовити «винуватця» прес-конференції, Свисталюк сказав, що у Кудріна правоохоронці забрали телефон.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень