П’ять сімей у Сарнах в один день лишилися даху над головою

Згорів дах й перекриття житлового будинку

У Сарнах сьогодні близько 14 години виникла пожежа у будинку, де проживає п’ять сімей. Для ліквідації вогню на місце прибули одразу три чергових пожежно-рятувальних відділення, а також додатково залучили пожежну автоцистерну місцевої військової частини.



Вогнем було охоплено перекриття та дах цегляного житлового будинку. Рятувальники одразу почали гасити будинок й виносити звідти надвір цінні речі господарів.


На повну ліквідацію пожежі знадобилося близько двох годин. Жертв та постраждалих не має. Вогнем знищено дах та перекриття будинку, а також одну із квартир.

Як розповіла згодом рятувальникам літня жінка в якої згоріла квартира, вона затопила піч та вийшла з помешкання у  справах, а коли повернулася квартира вже була у полум'ї.
 

Остаточна причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

Наші новини у ТelegramНомер Радіо Трек у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень