П'ять продуктів, які небезпечно вживати на ніч

Можуть порушувати роботу травної системи


Деякі продукти небезпечно вживати на ніч, оскільки вони можуть порушувати роботу травної системи, сприяти появі печії і кислотного рефлюксу, ожирінню та інших проблем зі здоров'ям.

Саме тому медики завжди рекомендують легкі вечері, особливо коли людина намагається схуднути.

Коли ви з'їдаєте важку їжу на ніч, тіло виявляється не в змозі переварити її сповна і починає відкладати надлишки жиру. Якщо такі вечері стають звичкою, це веде до значного збільшення ваги, - передає medikforum.

Фахівцями були названі продукти, які небезпечно вживати на ніч.

Морозиво. Ласощі містить занадто велику кількість цукру і калорій, щоб не вважатися небезпечним для споживання перед сном. Суміш молочного жиру і вуглеводів – надто важке навантаження для травлення в нічний час.

Хрестоцвіті овочі. Брокколі і цвітна капуста – продукти з розряду «здорове харчування». Але вони містять багато нерозчинної клітковини, перетравлення якої займає більше часу. Тому краще уникати цих овочів перед сном - виспатися нормально вони не дадуть.

Кетчуп. Популярний томатний соус підсолоджувачі, що сприяють зростанню рівня цукру в крові і активному жировідкладенню. Своєю чергою, висока кислотність провокує печію і розлад шлунку.

Темний шоколад. Даний продукт з усіх боків корисний для здоров'я, але різні його види все ж містять цукор, який може перешкоджати процесу схуднення. Також в його склад входить амінокислота, яка може тримати організм в напрузі вночі, коли йому, навпаки, потрібно розслаблення.

Червоне м'ясо. Воно містить велику кількість білка, корисного для схуднення. Але одночасно багате жирами і калоріями, що робить його занадто важкою їжею для споживання в кінці дня. Дієтологи рекомендують уникати червоного м'яса - слід віддати перевагу більш легкому для вечері білому м'ясу, наприклад, курятині, індичці.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень