П'яний водій намагався втекти від правоохоронців, а отримав 9 адмінпротоколів (ФОТО)

Керманич пояснив, що втікав, бо злякався відповідальності

[media=223427]На Сарненщині втеча від поліції закінчилася для п’яного водія дев’ятьма адмінправопорушеннями. Про це Радіо Трек повідомляє з посиланням на поліцію Рівненської області. 

Майже опівночі 31 березня у селищі Клесів сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля «Opel Frontera» та службового авто групи реагування поліції Сарненського РВП.

Внаслідок ДТП ніхто не постраждав, однак обидва автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

Під час патрулювання у поле зору екіпажу ГРПП  потрапив позашляховик на іноземній реєстрації із неосвітленим номерним знаком. Вимогу поліцейських про зупинку водій проігнорував та додав швидкості. 


Інспектори з увімкненими проблисковими маячками продовжили рух за правопорушником, якому неодноразово подавали звукові сигнали про зупинку.

На одній із вулиць утікач, рухаючись заднім ходом під час здійснення розвороту, двічі допустив зіткнення зі службовим авто. Однак, і це його не зупинило. 

Під час огляду за допомогою алкотестера у водія зафіксовано 2.13 проміле алкоголю, що більше ніж в 10 разів перевищує норму. Поліцейським керманич пояснив, що втікав, бо злякався відповідальності. 

Відносно 27-річного місцевого жителя поліцейські склали дев’ять адміністративних матеріалів, серед яких — за керування транспортним засобом в стані сп’яніння, за невиконання водієм вимоги про зупинку, порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу, залишення місця ДТП та інші порушення. 

На місце події виїхало також керівництво Сарненського районного відділу поліції та кадрового забезпечення. За результатами огляду на місці події поліцейські були тверезі. За цим фактом проводиться службове розслідування, після чого прийматиметься відповідне рішення, зокрема й про відшкодування завданих збитків.

Усі вчинені чоловіком правопорушення, а також огляд на стан сп’яніння учасників автопригоди зафіксовані на відео.

Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень