П’яні члени ДВК, подарунки виборцям та «швидка» для пенсіонера: курйози на виборах (ФОТО)

На Рівненщині такі курйози зафіксували у місцевому осередку Комітеті виборців України (КВУ)

За даними КВУ, на 153-му територіальному виборчому окрузі, дільниця в Грушвиці Другій Рівненського району, член ДВК прийшов на роботу в нетверезому стані. Колеги його вивели в інше приміщення «протверезіти». Однак у поліції цю інформацію не підтвердили.



На цьому ж окрузі, на дільниці у селі Велика Омеляна Рівненського району, на дільниці висів графік роботи комісії у звичайні дні.

- Але в день голосування цей графік варто було б зняти, щоб не збивати з пантелику виборців. Адже на ньому був вказаний робочий час з 9 до 18 години, з перервою на обід з 13 до 14, - йдеться у повідомленні КВУ.

Знову територіальний виборчий округ № 153. Дільниця в Антополі Рівненського району член ДВК підвіз із церкви на дільницю проголосувати кількох виборців.



У Рівному тим часом членам ДВК довелось викликати медиків до подружжя пенсіонерів.

- Сім’я йшла голосувати, але по дорозі чоловіку стало зле. До входу в дільницю він дійшов. Там члени комісії дали йому ліки й викликали «швидку». Чоловік ще встиг проголосувати і його забрали в лікарню. Це трапилося за кілька хвилин до закриття дільниці, — повідомляють у місцевому осередку КВУ.

А тим часом на виборчому окрузі № 154, дільниця у с. Панталія Дубенського району, члени комісії дарували блокноти виборцям, які голосували вперше в житті.

[media=142592][media=142590][media=142591]

Фото — КВУ у Рівненській області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень