Присутність обов'язкова: завтра у Сарненському суді – друге засідання щодо директора НАБУ Ситника

На попереднє засідання він не з’явився

У Сарненському районному суді Рівненщини завтра відбудеться засідання щодо розгляду справи про відпочинок директора НАБУ Артема Ситника в одному з мисливських угідь у Рівненській області. Про це у Twitter написала речниця генпрокурора Лариса Сарган.

 

За клопотанням адвоката справу слухатимуть у режимі відеоконференції.

- Ситник має бути присутнім у Солом’янському суді для забезпечення участі у справі про свої «подарунки», - наголосила Сарган.

Нагадаємо, 12 липня Сарган повідомляла, що представник Нацполіції "змушений був зачитати адмінпротокол про корупцію на трасі під Полтавою" очільнику НАБУ, і додала, що справу Ситника про відпочинок на базі в Рівненській області за кошти інших осіб передано до суду.

Нагадаємо, на засідання 25 липня директор НАБУ не з’явився. Його представляв адвокат Владислав Кіча. Захист Ситника подав одразу три заяви про відвід судді Олексія Рижого. Суд клопотання не задовольнив.

Директора Антикорупційного бюро звинувачують у порушенні встановленого законом обмеження для держслужбовців при отриманні подарунків.

 

Йдеться про відпочинок на території мисливської бази у Рівненській області за який, за даними ГПУ, високопосадовець не заплатив.

Артему Ситнику, відповідно до статті, загрожує штраф від 100 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією подарунка (1 700 - 3 400 гривень).

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень