Прислуга розгнівала королеву, бо не хоче на Різдво переїжджати з нею в інший палац

Можливо, Єлизаветі II доведеться святкувати в замку, де вона живе

Прислуга британської королеви Єлизавети II відмовилася переїздити з нею в Сандрінгемський палац на Різдво, де королева щорічно відпочиває протягом місяця. І це дуже розгнівило королеву.

Про це повідомило джерело, наближене до монаршої сім'ї, пише The Sun.

Прислуга мала на місяць, на який припадає Різдво, переїхати з королевою в Сандрінгемський палац. Але якщо персонал відмовиться, Єлизавета II святкуватиме у Віндзорському замку, де вона живе.

Джерело повідомляє, що

королева розгнівана, адже ніколи раніше такого не було: обслуговуючий персонал заявив, що не хоче покидати свої родини на свято аж на місяць, бо це «занадто».

У заколоті задіяні нібито 20 працівників, серед яких прибиральники, працівники пральні та інші. Джерело стверджує, що з командою ведуть перемовини. Тож поки рано робити висновки, як і де святкуватиме Різдво 93-річна королева Єлизавета.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень