Припарковані авто загородили дорогу пожежникам, які їхали на порятунок паралізованої бабусі (ФОТО)

Жінка не вижила

У житловому будинку у Клевані трапилося коротке замикання електромережі. Повідомлення до рятувальниів надійшло вчора о 16:33. Коли рятувальники приїхали на виклик, вони не одразу змогли дістатися до місця події. Про це вчора у Facebook повідомив користувач Сергій Бєлка:

- По вулиці Тихій через деяких власників транспортних засобів був загороджений проїзд. Пожежний автомобіль був змушений робити об'їзд до місця виклику і втратив дорогоцінний час.

 

Керівник прес-служби ДСНС Дмитро Мельник розповів «Радіо Трек», що справді через несвідомих водіїв рятувальникам було складно доїхати до місця виклику, хоча затримка була і незначна – 30-40 секунд.

Коли пожежники прийшли у помешкання 90-річної паралізованої бабусі, двері вже були відчинені. Бійці ДСНС передали громадянку медикам. Дорогою до лікарні вона померла. Однак, стверджувати, що бабуся померла саме через затримку рятувальників – некоректно. Остаточно причину смерті з’ясують фахівці, каже Дмитро Мельник. Хоча у подібних ситуаціях кожна секунда справді важлива.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень