Проти «козака, який здається і на переляканому коні» дубенчан закликали виходити на Майдан

Адже влада райцентру Дубно на Рівненщині вирішила встановити у центрі міста новий пам'ятник

Ми писали про це у публікації У Дубні буде ще один пам'ятник Присвятити його хочуть борцям за волю та незалежність України. Розмістити його планують на майдані Незалежності поруч з Дубенським замком. Він матиме вигляд козака з шаблею на коні (на фото). 

Дубенчани у соцережі Фейсбук вигляд нового пам'ятника розкритикували:

Віктор Саюк Хіба не з таким понурим опущеним донизу поглядом кидають під ноги ворога зброю, спершу високо піднявши її доверху обома руками, щоб ворог бачив, що більше нічого в руках немає?... 
Повід, при цьому випущений з рук, а значить кінь некерований!!! А дивлячись на голову коня, видно, що навіть він має переляканий вираз... Придивіться уважно!!! Це ж яким талановитим митцем потрібно бути, щоб навіть коня зробити переляканим!!! А хвіст в коня піджатий, як в переляканого собаки... Як вам МОНУМЕНТ??? 
А саме цікаве, що гроші на сам пам'ятник заплатив "з барського плеча". САМ ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПРОКУРОР!!! 

Vitaly YukhimchukVitaly Yukhimchuk Моє уявне бачення цього пам'яника, чотири особи стоять одне до одного спинами, перший козак, другий боєць УПА, третій герой Мадану, четвертий воїн АТО. Таким чином до пам'ятника можна було б підійти з усіх сторін і погляди героїв були б в усі напрями нашого міста. Шкода що усе робиться у нас наспіх, та без громадських обговорень.

Mariana RosolovskaMariana Rosolovska А я ж думаю, де схожого коня бачила... У Тернополі!!))

Віктор СаюкВіктор Саюк Ну то тут ( у Тернополі) сюжет скульптури нормальний!!! Меч напоготові, горда постава, кінь слухається господаря.... Тернопільчани би не пропустили нашу пародію!!!! До речі, кінь хоча й схожий, але явно іншого стилю..... НЕмає тих неприродних надмірностей в зображенні, наприклад, м'язів.... придивіться....

Віталій АндріюкВіталій Андріюк Хоч які там спонсори не були б, а бездумно встановлювати в центрі міста - що попало, це м'яко сказано - недалекоглядно та нерозумно. І тут спішка ні до чого. Якщо завтра якийсь меценат оплатить пам'ятник скажімо Сталіну чи Гітлеру, то теж відразу треба збирати позачергово сесію і виділяти землю в центрі міста. Вже насторожує те, чому ж попередні мери і депутати не схвалювали цю ідею з пам'ятником. 

Дехто з городян обурювався, чому не було громадського обговорення цього питання. Врешті, прозвучала пропозиція виходити на Майдан:

Костянтин ВасикКостянтин Васик Досить балачок! Хто може взнати, на коли заплановані перші роботи? Виходимо і захищаємо наш Майдан! Треба буде - і намети розіб'ємо.

А ось як прокоментувала ці думки городян влада - читайте у публікації «Критикують провокатори» - влада Дубна про майбутній пам'ятник у центрі міста

До речі, ми писали, що Новий пам’ятник у Дубні може стати найдорожчим в області. Чи тратився на нього Генпрокурор?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень