«Проблем ніяких не було»: Сахнюк перевірив на власні очі «людську змію» у Квасилові (ФОТО/ВІДЕО)

А що кажуть люди?

Напередодні ми писали про те, що жителі Квасилова скаржаться на транспортні обмеження.

Люди щоранку чекають маршрутку на Рівне у багатометровій черзі. Ситуація, кажуть, погіршилася після закінчення локдауну.

Пасажирів побільшало, а от обмеження у маршрутках залишилися незмінними: скільки сидячих місць –стільки й пасажирів.

Фото Олени Шуріної

За словами місцевих, раніше такої проблеми не виникало, адже у маршрутки, ще до пандемії, пускали більшу кількість людей.

Зазвичай черги такі, що одна маршрутка повна їде, друга проїжджає, я ще стою і тільки в третю можу зайти. Був локдаун, то було трохи легше, бо менше людей було. Беруть лише сидячих, а стоячих ніхто не бере. Людей багато – це ж місто, – додає квасилівчанка. 

Водій Олексій Нікітський розповідає, що маршрутки працюють у посиленому режимі.

Якщо раніше громадський транспорт їздив через кожні 10 хв, то наразі інтервал скоротили до 5 хв:

Стоячих не беруть. Дозволять брати і буде все нормально. Комусь щось в голову стрельнуло, взяв і зняв (фото та відео черг, -ред.). Бо в нього телефон модний. То хай поїде в столицю, хай в інші міста поїде по Україні і подивиться, як люди їздять. Стоять в черзі і битком забита маршрутка, і ніхто не жаліється, і ніхто не знімає, ніхто нічого не показує, – каже водій маршрутки. 

Загалом на маршруті їздить дев'ять автобусів.

Я сьогодні туди поїхав в 7:10. Контроль провів з 7:10 до 10 години ранку. Так, сьогодні там проблем ніяких абсолютно не було. Основна маса – це починаючи з 7:25 до 8:20 і маршрутки приходять в інтервалі 5-7 хвилин. Мешканці чекають там 10 хвилин, не більше. Сьогодні проблем там не було, – коментує начальник управління транспорту і зв'язку Рівного Ярослав Сахнюк.

Джерело: Суспільне

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень