Президент нагородив жінку з Рівненщини, яка виховала 19 дітей

За 15 років

Дітей, позбавлених батьківського піклування, виховує виховала жителька Колоденки Тетяна Січенікова.

За 15 років вона виховала аж 19 дітей. Днями президент України Володимир Зеленський підписав Указ про нагородження матері-виховательки дитячого будинку сімейного типу орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

Загалом на Рівненщині є 27 будинків сімейного типу, у яких виховують 172 дитини-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Найбільше таких будинків функціонує у Рівненському районі – 16, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

Довідково:

Відповідно до затвердженої постанови Кабміну №564, будинок сімейного типу – окрема сім’я, що створюється за бажанням подружжя або окремої особи, яка не перебуває у шлюбі, які беруть на виховання та спільне проживання не менше 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. 

Загальна кількість дітей у дитячому будинку сімейного типу не повинна перевищувати 10 осіб, враховуючи рідних. На сьогодні середня кількість дітей-вихованців, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу, становить 7 осіб.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень