Прати одноразові захисні костюми вимушені медики Рівненщини, які лікують хворих з коронавірусом

У Сарнах

Так, киянка Наталія Простун, рідна людина якої працює у Сарненській лікарні, написала  у соцмережі Фейсбук: 

Наталія Простун 5 год Доброго дня! Моя близька людина працює зараз з людьми, які інфіковані Covid 19 в м. Сарни, вона в зоні ризику рятуючи і лікуючи людей. Але, мені гірко чути про незахищеність медпрацівників.

 

Шановні сарненські депутати, мер міста, приватні підприємці, які допомагають коштом, головні лікарі лікарень, які відповідають за захист свого персоналу, ЗВЕРНІТЬ увагу на те, що медперсонал ОДНОРАЗОВІ костюми ПЕРЕ в дизрозчинах, бо немає іншого шляху захисту. Уявіть собі, кожного дня одноразовий костюм переться!!! про який стан костюмів і відповідний захист можна говорити??? Це жахливо!!! Цього не має бути!!!

Через це Наталія Простун звернулася і до тих, хто дає власні кошти на придбання засобів захисту для медиків: 

Шановні підприємці, якщо ви даєте кошти на медобладнання та засоби захисту, будь ласка, перевіряйте, як вони витрачаються, чи не зупиняються вони в когось в кишені. Якщо є порядні волонтери, які збирають кошти, візьміть під особливий контроль захищеність медиків, вони рятують життя!

 

І ще, медики мають не мовчати! Ви маєте вимагати засоби захисту, у вас є сім’ї і діти, батьки похилого віку. Ваше мовчання - це злочин проти вас та ваших близьких.

 

Панове, підтримуйте медиків, які зараз рятують ваші життя в вашій місцевості, вони ризикують своїм власним здоров’ям і навіть життям!

Мені не хочеться вірити, що під час пандемії находяться ті люди, які на біді можуть збагачуватись. Надіюсь, що цього немає.

 

Здоров’я вам!

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень