Працівниця прокуратури Києва збила 11-річну дитину на пішохідному переході. Дитина в реанімації (ВІДЕО)

На відео видно, як дитина обережно переходить дорогу

Шокуючий випадок стався у Борисполі. Напередодні співробітниця управління прокуратури Києва збила на пішохідному переході 11-річну дівчинку.

Про це повідомляють у ДБР.

На відео з камери спостереження видно, що дівчинка обережно оглянула дорогу, перед тим як ступити на перехід. Водії зупинилися, аби пропустити дівчинку, але обережність не вберегла школярку від жінки на «Мерседесі», яка їхала помітно швидше, ніж інший транспорт.

Аби пропустити дівчинку, на переході зупинилися три машини з різних боків.

По вказаній смузі їде "Мерседес", який зіб'є дівчинку.

Чорний позашляховик не встиг загальмувати й на швидкості збив дівчинку. З відео видно, що у працівниці прокуратури був час, аби помітити пішохідку. Уже після аварії вона зупинила свій «Мерседес».

Приблизно об 11:45 працівниця одного із управлінь прокуратури міста Києва, яка перебуває у відпустці по догляду за дитиною, перебуваючи за кермом транспортного засобу Mersedes, рухаючись по одній із вулиць міста Борисполя на нерегульованому пішохідному переході здійснила наїзд на неповнолітню. Потерпілу каретою швидкої допомоги госпіталізовано до міської лікарні, - пишуть в пресслужбі ДБР.

Слідчі ДБР затримали водійку, вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру і обрання запобіжного заходу. Водночас Патрульна поліція Київської області повідомляє у Facebook, що ДТП трапилася на вул. Київський шлях в центрі Борисполя.

41-річна водійка авто Mercedes не надала перевагу у русі по пішохідному переходу малолітній дитині. Потерпілу шпиталізували, - повідомили у поліції.

Як пише ТСН, дитина перебуває в реанімації з травмою голови та зламаною ключицею.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень