Кілька пожеж сталося на Рівненщині: в одній з них загинув пенсіонер (ФОТО)

На місці пожежі в Рівненській області знайшли мертвого чоловіка. Пожежа сталася напередодні о четвертій годині дня в селі Старий Корець на Кореччині.

Місцеві мешканці викликали туди рятувальників, які під час гасіння знайшли власника оселі без ознак життя, розповідає керівник прес-служби ДСНС Рівненщини Дмитро Мельник:

По прибуттю вогнеборців за вказаною адресою було встановлено, що осередок горіння знаходиться в одній з кімнат дерев’яного житлового будинку. Під час гасіння в одній з кімнат оселі рятувальники виявили тіло власника помешкання 1933 року народження.

Близько восьмої години вечора пожежу вдалося ліквідувати, розповідає надзвичайник. Причини займання та смерті чоловіка наразі встановлюють експерти.

Ще одна пожежа трапилася о 18-й годині того ж дня у Рівному в підвальному приміщенні багатоповерхівки на вулиці Київській. Рятувальники загасили вогонь вже о 20:20, не давши йому поширитись на весь підвал. Кажуть, що обійшлося без жертв.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень