Потяг Укрзалізниці: неадекват бив і намагався зґвалтувати молоду маму на очах її сина (6 ФОТО/ВІДЕО)

Постраждала опинилася в лікарні з переломом щелепи

Ця історія вражає.

У поїзді Укрзалізниці били і намагалися зґвалтувати пасажирку, яка їхала сама в купе зі своїм маленьким сином.

При цьому їм обом заледве вдалося врятуватися.

Інцидент в поїзді сполученням Маріуполь – Київ стався у ніч проти 1 серпня.

Про нього розповіла сама потерпіла Анастасія Лугова в Facebook.

Вчора 31.07 в поїзді «Маріуполь-Київ» близько 3:00 на мене було скоєно напад.


В купе я була з сином. Прокинулася від ударів по голові. Невідомий пробрався до нашого купе, вдягнений був дише в труси, заблокував двері і почав бити. Притиснув до ліжка. Тримав за горло і бив багато разів. Я кричала, прокинувся син. Син почав кричати і просити «Не бити маму», на що невідомий розвернувся і хотів вдарити сина. Я затримала удар, пообіцявши, що зроблю все що завгодно, або би він не бив сина.
 

Чоловік перестав агресувати, зняв труси і почав до мене приставати. Я попросила, щоб трішки зачекав, адже син ще не спить і це все бачить.
 

Ввесь час допоки я заспокоювала сина, голий чоловік з ерекцією гладив мені ноги і цілував їх, на мої пручання говорив «Будь умничкой, будь хорошей девочкой и больше не пострадаешь».
 

Я зрозуміла, що потрібно якось вивести чоловіка з купе. Я запропонувала йому вийти, щоб син нічого не бачив. Він погодився, обгорнувся в простиню, вивів мене з купе і завів до свого купе. Двері за мною заблокував на верхній замок.
 

В купе на столі була розрізана диня, з якої стирчав ніж. Тож кричати не було сенсу. Я боялася, що якщо він спроможний на побиття невинної незнайомої жінки, то зарізати ножем, щоб не кричала - не проблема.
 

Чоловік зняв простинь і почав приставати.
Але в той час мій син почав плакати і кликати мене.


«Ось він шанс на порятунок» - подумала я, і запропонувала вийти і піти заспокоїти сина під предлогом, що дитина може розбудить усіх.
 

Чоловік мене відпустив але сказав, щоб я повернулась, інакше він мене знайде і буде гірше.
Вийшовши з купе, я забігла до сина і ми босоніж побігли до провідниці. Та спала і не розуміла, що робиться. Чоловік голий по вагону біг в нашому напрямку. Зрозумівши, що тут захисту не знайду, ми побігли до іншого вагону, де я почала кричати і стукати у всі двері. Найгірше те, що ніхто не зреагував. Але про це потім.


Ми знайшли захист у провідниці цього вагону.
До Києва залишалось їхати більше трьох годин.
 

Щоб ви розуміли частих зупинок цей потяг не робить. Тож у мене був вибір: або зупиняти потяг серед ночі невідомо де і чекати на поліцію, або чекати до Києва. І я обрала другий варіант.
Начальник поїзду дав розпорядження, щоб невідомого охороняли і не дали змогу йому втекти. Адже той грозився натиснути стоп кран, вибити вікно.
О 7:11 ми прибули на станцію
Київ Пасажирський, де нас чекав наряд поліції, викликаний МОЇМ ЧОЛОВІКОМ!
Невідомого затримали.
Продовження та подробиці пізніше.

[media=191927] [media=191925]

Як пише Антон Геращенко:

Только что, судья Соломенского районного суда, Горбатовская Светалана Анатольевна, удовлетворила ходатайство прокуратуры и полиции и отправила Виталия Рудзько, подозреваемого в избиении и изнасиловании Анастасии Луговой – на два месяца за решетку без права выхода под залог.

Досудебное следствие по делу будет полным, всесторонним и проведённым в разумные сроки.

Справедливость есть и за неё стоит бороться!

[media=191924] [media=191926]


Натисніть плей, для перегляду

Єдине, по фотографіям видно, що Віталій Рудзько – неадекват, і тюрма це для нього не покарання, а, найпевніше, «дом родной».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень