Посадовці не вживають заходів для усунення порушень у місцях концентрації ДТП, - поліція (ФОТО)

Відсутність розмітки через безвідповідальність посадовців – одна з причин дорожньо-транспортних пригод у Рівному

У двох особливо небезпечних місцях у Рівному патрульні зафіксували відсутність розмітки. Йдеться про пішохідний перехід біля перехрестя Соборної-Пушкіна, де лише впродовж цього року загинуло троє людей. Ще одне місце без розмітки на пішохідному переході - на вулиці Київській (від перехрестя з вулицею Грабник до вулиці Соломії Крушельницької).

В останньому випадку після припису розмітку сьогодні вночі все ж нанесли, проте, знову з порушеннями вимог. За небезпечні умови на дорогах приписи отримали 10 чиновників, повідомив начальник відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції Рівного Сергій Коханюк:

- Було складено 13 адмінматеріалів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, з них три на громадян, які пошкодили дорожнє огородження або забруднили проїжджу частину і десять на посадових осіб. Також притягнуто до відповідальності за те, що у місцях концентрації ДТП не вживаються заходи щодо усунення порушень. Останній випадок – притягнули до відповідальності посадову особу за неналежне утримання ділянки концентрації ДТП, де не нанесли розмітку пішохідного переходу. Зараз там нанесли розмітку, щоправда, не таку як треба.

Там замість червоно-білої розмітки, яку наносять у особливо небезпечних місцях, нанесли білу «зебру». На виконання припису служби мають ще 3 дні, якщо вони не усунуть недоліки - посадових осіб притягатимуть до відповідальності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень