Кортеж з Порошенком перевищив швидкість, — журналісти (ВІДЕО)

З якою швидкістю їхали самі журналісти, в матеріалі не пишуть

Журналісти одіозного видання Страна.ua підловили 5-го президента Петра Порошенка на перевищенні швидкості. Точніше не одного його, а цілий кортеж.

«Мерседеси» з екслідером країни та його охороною зустріли на Подолі. Він вийшов з готелю Fairmont Grand Hotel. Під готелем на нього чекали два представницьких седани Mercedes-Benz. Такий кортеж возить Порошенка з тих пір, як він склав свої президентські повноваження.

Від вулиці Набережно-Хрещатицькій машини попрямували в бік Європейської площі. Це було по обіді. Напружений трафік, тягучки.

Щоб не стояти на світлофорі, кортеж робить обхідний маневр. Повертає на Володимирський узвіз з крайнього правого ряду, хоча такий маневр знаками дозволений тільки з двох лівих смуг.

Машини перед самим світлофором перетинають суцільну лінію розмітки, втискуючись в щільний потік машин. За таке грубе порушення ПДР передбачений штраф 255 грн. Про це свідчить стаття 122.2 Адмінкодексу України.

Виїхавши з тягучок в центрі Києва, Порошенко, судячи з усього, попрямував додому, в свою резиденцію в Козині. На широкому і вільному Столичному шосе кортежу було де розігнатися. І водії нардепа додали газу.

За допомогою приладу для вимірювання швидкості кореспонденти «Страни» зафіксували, що машини експрезидента летіли зі швидкістю 130 км/год на ділянці дороги, де зараз дозволено 80.

А також 120-129 км / год в місці, де обмеження 50 км/год. Тобто вперше перевищив на 50 км, а другий раз аж 79 км/год.

У квітні 2016 року за допомогою все того ж вимірювача «Сокіл» журналісти піймали кортеж Петра Порошенка, який пересувався зі швидкістю 129 км/год по Обухівській трасі.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень