Понад 12 годин у полоні: заручники терориста у Луцьку розповіли про перебування в автобусі (ВІДЕО)

«Вітав усіх із якимось днем антисистеми» (с)

Заручники, яких понад 12 годин утримував в автобусі у центрі Луцька терорист Максим Кривош, розповіли про те, як він з ними поводився.

Про це йдеться у сюжеті журналіста Андрія Гнатюка, повідомляє ВолиньPost.

Після звільнення пасажири розповіли, що надвір він їх не випускав, але загалом ставився добре і не погрожував. Вітав усіх із якимось днем антисистеми та вимагав від керівників держави визнати себе публічно внутрішніми терористами. Про свої вимоги не раз нагадував пострілами, йдеться у сюжеті.

Так, звільнена заручниця Наталія Боса розповіла, що чоловік, який взяв пасажирів автобуса в заручники, не був жорстоким із ними:

- Добре до нас ставилися, нічого не скажу. В туалет він нам пропонував у відро, а на вулицю не відпускав», – розповіла Наталія Боса.

Батько однієї із заручниць Юрій Думанський розповів: «Старший син говорив з ним, і дружина теж. Син запропонував йому відпустити дітей. Він каже: що ти мені там розказуєш, я сам знаю, як мені треба зробити».

- Тільки спокійно вести себе, щоб ніяких зайвих рухів. Все добре, – каже про учорашні події заручниця Руслана.

Після звільнення усі заручники почувалися нормально, ніхто медичної допомоги не потребував.

Натисніть плей, щоб побачити всіх заручників (в останній частині репортажу)

Нагадаємо, у вівторок вранці, 21 липня, надійшло повідомлення про те, що у центрі Луцька невідомий захопив автобус із заручниками, при собі має вибухівку та зброю. Пізніше стало відомо, що терорист захопив автобус сполученням Берестечко – Краснилівка, який рухався через Ковель до Луцька. Зв’язок з водієм автобуса зник після 9 години.

Максим Кривош тримав заручників увесь день.

 

Спочатку після переговорів з правоохоронцями він відпустив трьох людей - вагітну, жінку старшого віку та хлопця-підлітка.

 

Зрештою, майже о 22:00 годині вдалося звільнити всіх 13 пасажирів автобуса.

Міністр МВС України Арсен Аваков на брифінгу після затримання повідомив, що Максим Кривош мав спільників. Одного з них затримали у Харкові.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень