«Половина класу навчається в понеділок, решта – у вівторок»: батьків вразив новий графік навчання з 1 вересня

Так пропонують навчатися у столичних школах

Фото ілюстративне

Навчання  у новому режимі розпочнеться з 1 вересня для київських школярів.

У соцмережах батьки діляться інформацією про те, які варіанти навчання пропонують адміністрація школи та вчителі.

Так, один з батьківських Viber-чатів прийшла інформація про те, що в навчальному закладі вирішили навчати дітей  групами через день: половина класу вчиться в понеділок, друга – у вівторок, і так далі, по черзі. Батьки учнів вражені таким підходом і не приховують  обурення в соцмережах.

Про це повідомила журналістка Леся Падалка у Facebook.

Попередньо: навчатимуться з 12:00, частина предметів дистанційно-проєктно, основні предмети з вересня по типу начитування. Вчителі пишуть, що хочуть, щоб діти максимум матеріалу почули очно, поки не буде введений карантин, зараз просять повторити самостійно, якщо є можливість, матеріал за минулий рік, – написала Ірина Коваленко в коментарях.

Батькам ще однієї столичної школи адміністрація дозволила вибрати, ходити їх чадам в школу через день або через тиждень.

В іншій – батькам запропонували три варіанти навчання: учні 1-7 класів починають навчання о 8:15; 8-11-х класів – о 9:15;  учні 1-2 та 7-11 класів починають заняття о 8:15 в першу зміну, учні 3-6 класів навчаються в другу зміну, починаючи з 13:15.

Учні в класі діляться на дві групи по 15 осіб: перша група навчається перший тиждень в школі, учитель подає матеріал по два тижні, задає завдання з пройденого матеріалу і на другий тиждень діти першої групи працюють вдома самостійно з поданням учителем матеріалом.

 

На другий тиждень на навчання виходить в школу друга група класу і вчитель подає той же матеріал, який викладав перший тиждень першій групі.

У деяких районах Києва діти ходитимуть до школи у дві зміни. Від кабінетної форми навчання хочуть відмовитися у всіх класах і проводити уроки в одному класі з обов'язковим провітрюванням на перервах.

Джерело: today.ua

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень