Поліція на Рівненщині перевіряє водіїв двоколісного транспорту: на що варто звернути увагу

На Рівненщині стартує операція «УВАГА — МОПЕДИСТ!»

На території області п'ятого квітня розпочалися оперативно-профілактичні заходи під назвою «УВАГА — МОПЕДИСТ!».

Поліцейські впродовж трьох тижнів звертатимуть особливу увагу на виявлення незареєстрованих мопедів, мотоциклів, моторолерів, а також осіб, які керують ними у стані сп’яніння, без відповідних документів чи відсутності шолома.

Мета проведення заходів — зниження аварійності на дорогах, запобігання порушенням правил дорожнього руху, зокрема серед водіїв двоколісних транспортних засобів — найбільш вразливої категорії учасників дорожнього руху, які у випадку виникнення дорожньо-транспортної пригоди є найменш захищені.

Працівники поліції звертаються до водіїв, які керують транспортом, що відповідає категорії А1 (мопеди, моторолери та інші двоколісні транспортні засоби, який мають двигун з робочим об’ємом до 50 куб. см.) та А (мотоцикли та інші двоколісні транспортні засоби, які мають об’єм двигун з робочим об’ємом 50 куб. см. і більше) з проханням бути дисциплінованими учасниками дорожнього руху.

Триватиме перевірка до 30 квітня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень