Поліцейські посадили до «бобіка» чоловіків, які захопили адмінбудівлю на вулиці 16 Липня

Вони забрали ключі в охорони та замкнулися

Фото ГУНП у Рівненській області.

У Рівному намагалися захопити офісне приміщення на вулиці 16 Липня. До поліції сьогодні повідомив охоронець офісу, що група чоловіків у камуфляжній формі відібрали в нього ключі та зачинились зсередини.

На місце одразу прибули поліцейські, які провели переговори з агресорами і ті погодилися звільнити приміщення. Нині за 4-поверхову офісну будівлю точиться суперечка у судах між двома сторонами, розповідає начальник міськвідділу поліції Василь Зелінський:

Зараз цивільно-майнові спори точаться між двома сторонами у судах. Від цього, на жаль, потерпають люди, які орендують офіси в цьому будинку. Будь-які спори на власність мають вирішуватись у суді, а при наявності такого рішення воно повинно виконуватись за участі виконавчої служби. Я не допущу у себе на території рейдерських захоплень чи будь-яких силових протистоянь, тому таким незаконним діям буде надана відповідна правова оцінка.

Чоловіки представились мешканцями Хмельницької та Рівненської областей та вказали, що представляють охоронну фірму.

Під час огляду кількох машин, на яких прибули зловмисники, поліцейські вилучили зброю та боєприпаси.   

Крім того, до місця події підійшли ще близько 10 осіб, які повідомили, що працюватимуть у вказаному офісному приміщенні. Правоохоронці пояснили їм, що проводяться слідчі дії, тому вхід заборонений. 

Група чоловіків, в руках яких були металічні труби, почали конфліктувати. Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили газові балончики, ножі та молотки.

Наразі за фактом самоуправства слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень