Пограбував, аби закрити кредити: у Рівному викрили зловмисника, який вкрав гроші та поранив працівницю

Ним виявився 18-річний хлопець

У поліції повідомили, нападник одразу зізнався у вчиненні злочину. Свої дії пояснив особистою неприязню до кредитних спілок. Як з’ясувалось, хлопець заборгував швидкозаймам, ті ж почали нараховувати шалені відсотки.

Близько 30 000 процентних коштів вимагали повернути служби безпеки банків.

Юнак не витримав та вдався до зухвалого нападу. Награбовані гроші використав, аби погасити кредити. Те, що залишилось, витратив дівчині на квіти.

Слідчі опрацювали близько 100 осіб, зібрали достатньо доказів, аби повідомити про підозру у вчиненні злочину.

До слова, в поле зору поліції хлопець раніше не потрапляв, тож такий зухвалий злочин викликав неабияке здивування у досвідчених правоохоронців:

В самому центрі міста, з ножем – для 18-річного юнака перший раз, це хоробрість треба мати. Не один раніше судимий злочинець, яккий відбував і по 10, і по 15 років, не наважиться на такий злочин. До таких злочинів зазвичай готуються, відслідковують, але цей дуже зухвалий, – зауважив заступник начальника поліції Сергій Волков.

Нині вирішується питання про обрання нападнику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Хлопцю загрожує від 7-12 років ув’язнення.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень